Huiswerkinstituut Amsterdam

Welkom op onze site. Mijn naam is Sissi Teunissen, eigenaar van Huiswerkinstituut Amsterdam. Wij vertellen je graag in een gratis telefonisch adviesgesprek hoe we jouw zoon of dochter kunnen helpen. Klik hieronder om direct een afspraak te maken, dan nemen we contact met je op.

Afspraak maken

7 dagen per week open

Vestigingen

Locatie Centrum

Huiswerkbegeleiding in het centrum van Amsterdam


Voor wie?
Huiswerkinstituut Amsterdam is geschikt voor leerlingen die willen Leren Leren, inhoudelijke hulp wensen en op zoek zijn naar een fijne, prikkelarme leeromgeving. Aangezien deze locatie vlakbij het Vossius Gymnasium en het Barlaeus Gymnasium ligt, hebben we expertise opgebouwd in het begeleiden van gymnasiasten.


Waar?
HIA heeft sinds maart 2018 een vestiging in het centrum van Amsterdam. In de rijk uitgeruste lokalen van Room2Learn kunnen de leerlingen terecht. De locatie is gelegen tussen de kenmerkende grachten van Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


Wanneer?
Leerlingen kunnen maandag tot en met donderdag en op zondag bij ons terecht.

Locatie Centrum

Openingstijden Utrechtsedwarstraat

Begeleiding op de centrumlocatie vindt plaats tussen 15:00 en 19:00. Leerlingen kunnen op verschillende binnenkomen, blijven minimaal 2 uur en maximaal 2.5 uur in de begeleiding.

't HIA Team Locatie Centrum: Utrechtsedwarstraat

Foto oprichter/eigenaar
Sissi Teunissen
Oprichter/Eigenaar
Foto vestigingsmanager
Maaike Negenman
Locatiemanager