Huiswerkinstituut Amsterdam

Welkom op onze site. Mijn naam is Sissi Teunissen, eigenaar van Huiswerkinstituut Amsterdam. Wij vertellen je graag in een gratis telefonisch adviesgesprek hoe we jouw zoon of dochter kunnen helpen. Klik hieronder om direct een afspraak te maken, dan nemen we contact met je op.

Afspraak maken

7 dagen per week open

Start schooljaar 2022 – 2023

Bevestigen inschrijven nieuw schooljaar 

Je hebt je kind ingeschreven voor het nieuwe schooljaar! We hebben er zin in weer nieuwe vaardigheden aan te leren en samen met je kind aan de slag te gaan.

 

Start nieuw schooljaar

In de week van 29 augustus ontvangt je kind zijn rooster. Wij zitten deze week klaar om alle leerlingen in te roosteren. Wij nemen maandag 29 augustus contact op. Donderdag 1 september om 17.00 uur verwachten wij het rooster rond te hebben op alle locaties.

 

Start huiswerkbegeleiding & bijlessen

Aangezien er in de eerste week nagenoeg geen huiswerk is, start de huiswerkbegeleiding op maandag 5 september. De bijlessen starten weer vanaf maandag 12 september.

 

Bovenbouwtraject

Het begeleiden van leerlingen die in de vierde, vijfde of zesde klas zitten vereist een andere aanpak dan het begeleiden van leerlingen in de onderbouw. Daarom bieden wij na de zomer een begeleiding die goed aansluit bij deze groep: meer coachend en de mogelijkheid langer te leren. Deze begeleidingen vinden plaats op de hoofdlocatie Vaartstraat van maandag tot en met donderdagavond tussen 18.30 uur en 21.30 uur en vrijdagmiddag tussen 14.30 uur en 17.30 uur. Voor de leerlingen is het ook motiverend met leerlingen van hun eigen leeftijd te leren. De tarieven blijven hetzelfde voor deze begeleidingen. Alle ouders van de bovenbouwleerlingen benaderen we dus ook om te kijken of dit traject voor 1 of meerdere dagen voor hun kind geschikt is.

  • HIA
  • 9 augustus 2022