Huiswerkinstituut Amsterdam

Welkom op onze site. Mijn naam is Sissi Teunissen, eigenaar van Huiswerkinstituut Amsterdam. Wij vertellen je graag in een gratis telefonisch adviesgesprek hoe we jouw zoon of dochter kunnen helpen. Klik hieronder om direct een afspraak te maken, dan nemen we contact met je op.

Afspraak maken

7 dagen per week open

HIA open in de herfstvakantie

Beste ouders, leerling,

HIA is tijdens de herfstvakantie open van maandag 21 oktober tot en met vrijdag 25 oktober voor huiswerkbegeleiding, bijlessen en individuele coachings.

Waar is de huiswerkbegeleiding?

De huiswerkbegeleiding vindt op deze dagen plaats van 12.00 tot 14.30 op de Vaartstraat, onze hoofdlocatie. De leerling kan binnenkomen tussen 12.00 uur en 12.30 uur. Ook de leerlingen van het Gerrit van der Veen College en het Centrum zijn in de herfstvakantie welkom op de Vaartstraat, aangezien de locaties Gerrit van der Veen College en Centrum gesloten zijn.

Hoe vaak?

De leerling kan in deze week net zo vaak komen als hij in een reguliere week komt. Dus als de leerling bijvoorbeeld 2x per week naar HIA komt, kan hij in de vakantie ook 2x komen.

Wat doe je?

Deze begeleidingen kunnen uitstekend worden benut voor het werken aan aandachtsvakken (vakken die jouw kind moeilijk vindt en/of een onvoldoende voor staat) en ter voorbereiding op toetsen na de vakantie. Ook adviseren wij bijlessen en coachings zoveel mogelijk door te laten gaan. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de huiswerkbegeleiding in deze week.

Je kunt je kind opgeven door een e-mail te sturen naar: office@hia.amsterdam

Op zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober is HIA gesloten.

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober is HIA geopend voor de leerlingen die normaal ook op zaterdag en zondag leren. De begeleidingen starten dan op de reguliere tijden (dus vanaf 10.00 uur!).

Hartelijke groet,

‘t HIA team

  • HIA
  • 18 oktober 2019