Huiswerkinstituut Amsterdam

Welkom op onze site. Mijn naam is Sissi Teunissen, eigenaar van Huiswerkinstituut Amsterdam. Wij vertellen je graag in een gratis telefonisch adviesgesprek hoe we jouw zoon of dochter kunnen helpen. Laat hier je naam, emailadres en telefoonnummer achter, dan nemen we contact met je op.

Extra huiswerkbegeleidingen en laatste lesdag HIA

Beste leerling, ouder,

We merken het al aan de temperaturen: de zomervakantie komt eraan! Voordat jullie echt mogen genieten, komt er voor velen eerst nog een belangrijke eindtoetsweek aan. Graag delen we met jou de planning voor de komende weken:

Laatste lesdag HIA: donderdag 4 juli 2018

Na deze datum stoppen de reguliere huiswerkbegeleidingen van al onze leerlingen. Dit betekent dat ook de facturen tot deze datum lopen. Je hoeft dus geen aparte e-mail te sturen om de begeleiding te stoppen: dit gaat automatisch. De incasso stopt ook automatisch. De bijlessen en individuele coachings van de maand juli worden eind juli geïncasseerd.

Mocht er na deze datum nog behoefte zijn aan extra lessen (herkansingen, inhaaltoetsen, taken, bijspijkeren van bepaalde stof) dan horen we dit graag, zodat we de juiste ondersteuning kunnen bieden.

Extra huiswerkbegeleidingen van 10.00u -15.00u tijdens de toetsweken (ma 24 juni t/m vrij 28 juni & ma 1 juli t/m woe 3 juli) 

In week 26 en 27 hebben veel middelbare scholieren een toetsweek. Wij geven gedurende deze toetsweken leerlingen de mogelijkheid om gelijk uit school (of op vrije dagen) rustig bij ons onder begeleiding te komen leren. Leerlingen zijn vanaf 10.00u-15.00u welkom. Ook op dagen dat leerlingen geen HIA-begeleiding hebben, kunnen ze bij ons terecht vanaf 10.00u tot 15.00u. Dit is handig voor leerlingen die vroeg uit zijn. Deze begeleiding is niet in plaats van de huiswerkbegeleiding, maar extra. Opgeven is niet nodig. De extra begeleidingen factureren we niet. We zien dit ook als compensatie als het schooljaar voor je kind eerder afloopt dan 4 juli.

Zomergesprekken

Met al onze leerlingen en ouders voeren we een zomergesprek. In dit gesprek blikken we terug op het afgelopen schooljaar en bespreken we hoe ver jouw kind is in het leren leren proces. De gesprekken vinden plaats in week 28 (ma 8 juli t/m zo 14 juli). Het gesprek duurt circa 20 minuten. We nemen contact op in week 25 om een afspraak in te plannen. Aangezien onze centrumlocatie en het Gerrit van der Veen dicht zijn in week 28, vinden alle zomergesprekken plaats op onze hoofdlocatie in de Vaartstraat 84.

Succes met de laatste loodjes!

Esmee, Aris, Maaike & Sissi

 

  • HIA
  • 19 juni 2019