Huiswerkinstituut Amsterdam

Welkom op onze site. Mijn naam is Sissi Teunissen, eigenaar van Huiswerkinstituut Amsterdam. Wij vertellen je graag in een gratis telefonisch adviesgesprek hoe we jouw zoon of dochter kunnen helpen. Klik hieronder om direct een afspraak te maken, dan nemen we contact met je op.

Afspraak maken

7 dagen per week open

Corona-update

Beste ouders, leerlingen,

Natuurlijk zijn wij na de persconferentie van premier Rutte om de tafel gegaan. Wij volgen het beleid van de scholen. Dit betekent dat wij vandaag op alle locaties nog fysiek de huiswerkbegeleiding verzorgen.

Vanaf morgen, woensdag 16 december zijn alle begeleidingen online. Aangezien we zoveel mogelijk de rust willen bewaken, blijft de online begeleiding in dezelfde setting: groepen van 4 leerlingen, anderhalf uur lang op vaste dagen en tijdstippen.

In de kerstvakantie gaan alle begeleidingen ook online door op de afgesproken dagen en tijdstippen: 12.00 uur of 14.00 uur start.

Morgenochtend sturen wij de benodigde zoomlink om deel te nemen aan de online  huiswerkbegeleiding. We sturen de link naar de leerling en de ouder. Daarnaast ontvangen jullie een handleiding over de werkwijze in de online begeleiding.

12 januari horen wij allen de nieuwste update van het kabinet. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Take care!

Sissi

  • HIA
  • 15 december 2020